Tysk

Gode vendinger

26. maj 2012 af Lassenil (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle :-)

 

Er der nogle som har nogle gode tyske vendinger til tysk skriftlig eksamen?

 

Lasse...


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. maj 2012 af Tyrael (Slettet)

Du må selv have nogle forslag til nogle "gode vendinger"? Alternativt kan du skrive dem på dansk i forummet, hvorefter vi andre kan oversætte dem.


Brugbart svar (2)

Svar #2
01. juni 2012 af Stygotius (Slettet)

Efter min mening   =  meiner Meinung / Auffassung / Ansicht  nach

Jeg synes at.........  =  Ich finde, dass.............

Jeg tror  at......         =  ich glaube, dass........ / ich denke, dass.........

han ser tilbage på.  =  er blickt auf .........(akk.)  zurück

det handler om.     =  es handelt von (+ dativ)  /   es geht um (+ akk.)

 


Skriv et svar til: Gode vendinger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.