Matematik

Skæring med x-aksen

26. maj 2012 af cooltoschool (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej,
Jeg har fået et problem. Jeg kan ikke huske hvordan man finder koordinaterne til det punkt, hvor den rette linje skærer x-aksen..

 

Håber der er nogle der kan hjælpe. Opgaven med linket er her: http://prntscr.com/9puii
 

På forhånd tak :D


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. maj 2012 af peter lind

Sæt y = 0. Skæringen med x aksen er karakteriseret ved at y koordinaten er 0


Svar #2
26. maj 2012 af cooltoschool (Slettet)

Øhmm.. jaa..??

Forstår stadig ikke helt :/


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. maj 2012 af nedernmenneske (Slettet)

y = 2x + 2

0 = 2x + 2

-2 = 2x

-2/2 = 2x / 2

-1 = x
 


Svar #4
26. maj 2012 af cooltoschool (Slettet)

Nåårh!
Tusind tak for hjælpen! :D


Skriv et svar til: Skæring med x-aksen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.