Matematik

y=ax+b - er det rigtigt?

28. maj 2012 af hehehej (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Ville lige have tjekket om jeg har lavet denne opgave rigtig.
Som jeg har indforstået denne ligning er:

ax= Hældningstallet.
b= Hvor den skærer aksen

 

1. Indsæt ligningen i koordinatsystemet y=2x+4:

 

Vedhæftet fil: Scale.gif

Brugbart svar (1)

Svar #1
28. maj 2012 af mathon

a = Hældningstallet.
(0,b) = Hvor den skærer y-aksen


Svar #2
28. maj 2012 af hehehej (Slettet)

Er opgaven så rigtig?:)


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. maj 2012 af MrRedin (Slettet)

ja


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. maj 2012 af mathon

Nej
         din indtegnede rette linje
          har ligningen
                                       y = x + 4


Skriv et svar til: y=ax+b - er det rigtigt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.