Matematik
Vektor1 opgave
29. august 2005 af
andreasc (Slettet)
Hej, jeg har problemmer med vektorregning. Kan ik helt finde ud af det, så håber på at der en, som kan hjælpe mig med denne opgave.
den lyder:
Bestem koordinatorne til punkterne C og D. når det oplyses at A(5,3) , B(-2,4) og vektor AC(-1 ,(over) 2) og Vektor BD = -4 ,(eller over, 6)
ved ik hvordan man sir det når det er en vektor. derfor jeg skriver både , og over.
håber en kan hjælpe mig med denne opgave. på forhånd mange tak
den lyder:
Bestem koordinatorne til punkterne C og D. når det oplyses at A(5,3) , B(-2,4) og vektor AC(-1 ,(over) 2) og Vektor BD = -4 ,(eller over, 6)
ved ik hvordan man sir det når det er en vektor. derfor jeg skriver både , og over.
håber en kan hjælpe mig med denne opgave. på forhånd mange tak
Svar #1
29. august 2005 af NeWeB (Slettet)
når du skal finde fx. C, så sætter du:
(vektor)A(5,3) + (vektor)C(c1,c2) =(vektor)AC(-1,(over)2). På den måde finder du C's koordinater og samme måde med D. håber jeg kunne hjælpe dig.
(vektor)A(5,3) + (vektor)C(c1,c2) =(vektor)AC(-1,(over)2). På den måde finder du C's koordinater og samme måde med D. håber jeg kunne hjælpe dig.
Skriv et svar til: Vektor1 opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
