Matematik

Skriftlig Matematik del 1 uden hjælpemidler

04. juni 2012 af hejhejeeee (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle :DD

Jeg skal snart op i skriftlig Matematik, og jeg derfor ved at øve lidt forskelligt :P

Når der står at man skal kunne  '' Anvende viden om fordoblings- og halveringskonstant for eksponentiel vækst. ''

Hvad går det så ud på?? - Når det altså er uden hjælpemidler :)

 

Håber nogle vil hjælpe lidt hehe..

 

kram


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. juni 2012 af ibibib (Slettet)

Du skal kunne aftæse konstanterne på en graf.

Hvis T2=7 og f(2)=5, skal du kunne  beregne at f(9)=10.


Svar #2
04. juni 2012 af hejhejeeee (Slettet)

Mange tak!

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. juni 2012 af ibibib (Slettet)

Når x vokser med 7, bliver y ganget med 2.


Svar #4
04. juni 2012 af hejhejeeee (Slettet)

Men hvad så hvis T2 ikke er angivet i opgaven? Og der blot er to punkter på en graf, hvor der så efterfølgende står at man skal finde fordoblingskonstanten? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. juni 2012 af WHiP (Slettet)

så ville det være noget som:

f(10)=20, f(30)=40, bestem fordoblingskonstanten, som du så kan se er 20


Skriv et svar til: Skriftlig Matematik del 1 uden hjælpemidler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.