Matematik

Gør rede for, at g er voksende

07. juni 2012 af andreakristensen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan gør jeg rede for, at g er voksende?

g(x) =4(1-e-x)
 

g' (x) =  4 e -x

håber nogle ved noget om det :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juni 2012 af mathon

                              da g '(x) =  4e-x>0 for ∀x∈Dm(g), er g(x) monotont voksende

                                                                                              ( med y = 4 som vandret asymptote )


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. juni 2012 af Andreww (Slettet)

Uanset hvilket x du indsætter, vil differentialekvotienten blive positiv, - des mindre værdier de større væksthastighed og vica verca.


Svar #3
07. juni 2012 af andreakristensen (Slettet)

#1 har ingen idé om hvad ∀x∈Dm(g) skal betyde..... 

#2 Takker :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. juni 2012 af mathon

 

           ∀x∈Dm(g) betyder               for alle x tilhørende definitionsmængden for funktionen g


Skriv et svar til: Gør rede for, at g er voksende

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.