Matematik

Matematik

08. juni 2012 af nani1596 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 

hvad er forskellen på andengradspolynomie og andengradsligning?? 

tak på forhånd :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. juni 2012 af jnl123

Polynomiet skrives som en funktion:

P(x) = ax^2 + bx + c

(dvs. når man indsætter en x-værdi i P(x) får man en funktionsværdi)

 

Ved en ligning sættes der lig med noget, f.eks. y:

y = ax^2 + bx + c

(typisk sætter man y=0 og finder rødderne)


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. juni 2012 af Andersen11 (Slettet)

Et 2.-gradspolynomium er en funktion af formen f(x) = ax2 + bx + c .

En 2.-gradsligning er en ligning af formen   ax2 + bx + c = 0 .


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.