Matematik

er du god til at regne med vektore, tager dette ikke mere end et par sekunder for dig :-)

31. august 2005 af ras2 (Slettet)
om to vektore a`og b`gælder at

(2a`-b`)*(a`+b`) =45
længden af a /a`/ = 6
og a`*b` =2

jeg skal beregne længden af b, hvordan gør man det er det (2a`-b`)*(a`+b`) =45 der skal omskrives til et eller andet også man finder b?

kan bare ikke finde ud af at omskrive den hvis det er et man skal gøre.


bagefter skal jeg finde gradtallet for vinklen mellem a og b, men det ved jeg vidst godt hvordan man gør :-)

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2005 af allan_sim

#0. Prik parantesen sammen:

(2a-b)*(a+b) = 2a*a+2a*b-a*b-b*b
= 2|a|^2+a*b-|b|^2


Skriv et svar til: er du god til at regne med vektore, tager dette ikke mere end et par sekunder for dig :-)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.