Fysik

forklaring af enhed

10. juni 2012 af asddsaf (Slettet)

jeg har dette udtryk med enheden 

n = p * V / R * T

( (110*103 Pa * 30*10-3 m3) / (8.314 (J/(mol*K)) * 293 K ) ) * 28 (g/mol) = 38 g

 

 

hvordan bliver enheden g (gram)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. juni 2012 af mathon

                           Pa·m3 = Nm = J


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. juni 2012 af jnl123

 

J = Pa*m3


Svar #3
10. juni 2012 af asddsaf (Slettet)

Tak :)


Skriv et svar til: forklaring af enhed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.