Fysik
HURTIG! Hjælp til interferens, opgave
01. september 2005 af
Miaks (Slettet)
Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre i følgende opgave:
To højtalere udsender lydbølger med samme fase og frekvens I punktet P er der destruktiv interferens.
Længden fra første højtaler og til P=1,70 m
Længden fra anden højtaler og til P=2,30 m
-Beregn den mindste frekvens der kan være tale om.
Hvordan gør jeg det?
To højtalere udsender lydbølger med samme fase og frekvens I punktet P er der destruktiv interferens.
Længden fra første højtaler og til P=1,70 m
Længden fra anden højtaler og til P=2,30 m
-Beregn den mindste frekvens der kan være tale om.
Hvordan gør jeg det?
Skriv et svar til: HURTIG! Hjælp til interferens, opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
