Matematik

parameterfremstilling og ret linje

14. juni 2012 af A666 (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg skal redegøre for parameterfremstilling og ligning for den rette linje,

men hvordan gør jeg det?


Svar #2
14. juni 2012 af A666 (Slettet)

#1


kan jeg forklare parameterfremstillinge ligesom i denne video: http://www.youtube.com/watch?v=aUfSeedgM1Q&feature=player_embedded

 

og ligning for dene rette linje, hvad er det?

1. y=ax+b ?

2. y-y0=a(x-x0) ?

3. a(x-x0)+b(y-y0)=0 ?

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. juni 2012 af Andreww (Slettet)

1. Det velkendte 1.gradspolynomium, - den første funktion man stifter bekendtskab med.

2. Dette er tangentliniens ligning

3. Dette er en ligning for en ret linie, hvor linien kan være lodret, - hvilket den ikke kan i 1.


Skriv et svar til: parameterfremstilling og ret linje

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.