Matematik

Mundtlig matematik

17. juni 2012 af Maksilkemi (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen

Hvad menes der, når man skal definer Cos(v) og Sin(v)? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. juni 2012 af mathon

 

                           Cos(x) = cos(x)  for  x∈[0;2π[

                           Sin(v) = sin(x)  for  x∈[0;2π[


Svar #2
17. juni 2012 af Maksilkemi (Slettet)

Kan det siges med andre ord?


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. juni 2012 af peter lind

Du skal se på enhedscirklen og definere cosinus som en projektion af et retningspunkt på x aksen og sinus som en projektion på y aksen


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. juni 2012 af WHiP (Slettet)

Du skal definerer dem ud fra enhedscirklen. #1 handler om at når du har gået en hel omgang om enhedscirklen så svarer det til 2π, altså de værdier cos og sin kan antage


Svar #5
17. juni 2012 af Maksilkemi (Slettet)

Problemet er, at jeg har svært ved at forstå enheds cirklen, jeg har kigget i min bog og lidt på nettet, jeg synes stadig den er besværlig at forstå


Brugbart svar (0)

Svar #6
17. juni 2012 af peter lind

Du kan altså ikke forvente, at vi herinde skriver et afsnit om det, som er bedre end det, der står i din bog. Hvis du vil have hjælp, må du præcisere, hvad du ikke forstår


Brugbart svar (1)

Svar #7
17. juni 2012 af nielsenHTX


Svar #8
17. juni 2012 af Maksilkemi (Slettet)

Jeg forstår ikke hvad hun mener med, at man kan aflæse cosv, sinv, og tanv.. Hvordan det?


Brugbart svar (1)

Svar #9
17. juni 2012 af Andersen11 (Slettet)

#8

Man afsætter det punkt på enhedscirklen, der svarer til retningsvinklen v . Man aflæser da punktets koordinater (x , y), og disse defineres som (x , y) = (cos(v) , sin(v)) .

Indtegner man den lodrette tangent til enhedscirklen med ligningen x = 1, og finder skæringspunktet mellem denne og radien til retningspunktet for v, har dette skæringspunkt koordinaterne (1 , tan(v)).


Svar #10
17. juni 2012 af Maksilkemi (Slettet)

Tusind tak Andersen11 


Skriv et svar til: Mundtlig matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.