Matematik

Hjææælp!! til eksamen i Mundtlig Matematik!!

19. juni 2012 af TheVendingMachine (Slettet) - Niveau: C-niveau

Heii har fået spørgsmålet, til eksponentiel vækst, potensvækst og lineær vækst! 

"Kom ind på, hvad tallene a og b betyder for sammenhængen mellem x og y."

men forstår det ikke?? hvad er det jeg skal forklare?? 

Tak på forhånd! 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. juni 2012 af peter lind

Dethttp://ga.randers-hf-vuc.dk/matlex/funktioner.html må da stå i din bog. Ellers kan du se


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. juni 2012 af NetteLind (Slettet)

Du skal komme ind på hvad hvad a og b betyder i formelen y=ax+b

a= hældningstallet, dvs. hvor meget linjen hælder.

b= hvor linjen skære y-aksen

x og y er de punkter på linjen, som man kan bruge til udregning af fx. a


Skriv et svar til: Hjææælp!! til eksamen i Mundtlig Matematik!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.