Matematik

Eksponential funktione - flere forskrifter...

21. juni 2012 af lonelaursen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Er der nogle der kan hjælpe med med denne opgave:

Jeg skal give en matematik redegørelse for at en eksponential funktion kan beskrives ved de her tre forskellige forskrifter:

f(t) = b*at , hvor a = fremskrivningsfaktoren

f(t) = b*ekt , hvor k = vækstkonstanten 

f(t) = b*(2)(t / T2)

Jeg skal også udlede sammenhængen mellem konstanterne i de tre forskrifter. 

Pft. - Det haster virkelig... :)

 


Skriv et svar til: Eksponential funktione - flere forskrifter...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.