Matematik

(Sin(x))' = 0

21. juni 2012 af kukurkurt (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej derude!

 

Jeg har en del af et eksamensspørgsmål som lyder:

Demonstrer, uden CAS, løsning af ligningen (Sin(x))' = 0. Hvad finder du?

Er der nogen derude som kan hjælpe mig med at forstå det?

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. juni 2012 af Andersen11 (Slettet)

Differentier sin(x) til cos(x) og løs så ligningen cos(x) = 0 , dvs x = π/2 + pπ , (p ∈ Z)


Skriv et svar til: (Sin(x))' = 0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.