Matematik

Vis data i tabellenVis data i diagram

22. juni 2012 af siv1234 (Slettet)

Jeg skal lave et diagram ud fra disse oplysninger, jeg ved dog ikke hvilket diagram der ville være godt at lave og hvad det skal vise, kan nogle hjælpe?

År        Deltagere      Deltagere gennemført      Deltager der gennemfører i forhold til hvor mange der deltager i procent
2008   39877            28 689                                        28 689 : 39 877 * 100 = 71,94 %
2009   39 931           30 178                                        30 178 : 39 931 * 100 = 75,58 %
2010   39 003           32 481                                        32 481 : 39 003 * 100 = 83,28 %
2011   40 678           34 768                                        34 768 : 40 678 * 100 = 85,47 %


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. juni 2012 af exutu (Slettet)

Jeg ville nok plotte relativ gennemførsel (altså procenttallene) mod år. Det er dog ikke nødvendigt at gøre det i et koordinatsystem, et søjle diagram ville for mig at se være oplagt ved denne type data.


Skriv et svar til: Vis data i tabellenVis data i diagram

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.