Matematik

Renteformel - Jeg kan ikke få det til at passe!

23. juni 2012 af Demco (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey gutter,

Jeg sidder med nogle investeringer som jeg skal havde regnet ud hvor meget de giver tilbage.

Selve formlen er jeg bekendt med, men jeg kan satme ikke få den til at virke ordenligt.

Jeg har min K0 = 25.000, r = 3,5  og n = 3. Hvortil jeg så gerne vil finde min slut kapital efter  3 år.

Når jeg så sætter den ind i Kn=Ko * (1+r)^n får jeg et helt vildt tal som ikke er rigtigt!

PS. Beløbne er fiktive (så rig er jeg ikke)

 

Ser frem til jeres svar!

, Demco


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. juni 2012 af mathon

 

           

                                  Kn = Ko·(1+r)n

                                  Kn = 25.000·1,0353 = 27.717,95

 

..........
et procentkursus ville hjælpe gevaldigt   :-)

 

                 


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. juni 2012 af nielsenHTX

med en r=3,5 svare til en rente på 350% så der er nok der den går gal. hvis r=3,5% skal du indsætte r=0,035. i formlen.


Svar #3
23. juni 2012 af Demco (Slettet)

#2 

 

arrrhhhh, det er der fejlen ligger!

Tak for hjælpen!


Skriv et svar til: Renteformel - Jeg kan ikke få det til at passe!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.