Matematik

Kan I hjælpe mig?

14. august 2012 af MatiesDrejer (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej. 

Kan I fortælle, hvordan man regner denne ligning ud?

(x-3) (6-2) = 16


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. august 2012 af mathon

           
                 (x-3)·(6-2) = 16                          reducer

                 (x-3)·4 = 16                                divider med 4

                 x-3 = 4                                       adder 3

                 x = 7


Svar #2
14. august 2012 af MatiesDrejer (Slettet)

Tusinde tak:)


Skriv et svar til: Kan I hjælpe mig?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.