Matematik
mat: hva skal eg gøre for at...
06. september 2005 af
sweet16 (Slettet)
heej..
sidder lige sidst i en opgave med følgende resultat
2/3*x = 86/9
hvad skal jeg nu gøre, hvor at få
1x = __
altså det afsluttende resultat..
sidder lige sidst i en opgave med følgende resultat
2/3*x = 86/9
hvad skal jeg nu gøre, hvor at få
1x = __
altså det afsluttende resultat..
Svar #2
06. september 2005 af blackduck (Slettet)
Du får oplyst, at 2/3 af x er 86/9. For at finde x skal du gange 86/9 med 3/2, fordi 2/3 * 3/2 er 1. Svaret er 14,33...
Skriv et svar til: mat: hva skal eg gøre for at...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
