Matematik
Volume, cylinderkoordinater - Haster !
Hej Alle :)
Jeg er i tvivl hvordan jeg skal bestemme grænserne til denne opgave og generelt løse denne opgave.
Håber i kan hjælpe.
"Området T er i rummet afgrænset af fladerne z=(x^2+y^2) og z=1
- Bestem volumen af T{Vink:Cylinderkoordinater}."
Tusind tak på forhånd :)
Svar #1
14. august 2012 af peter lind
jeg går du fra at den nedre grænse for z er 0. I cylinderkoordinater er x2+y2 = r2, dxdy = rdrdθ
Det giver ∫01∫02πrdrdθ
Svar #2
14. august 2012 af Andersen11 (Slettet)
Se evt. denne opgave https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1222471
Skriv et svar til: Volume, cylinderkoordinater - Haster !
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
