Fysik

Forstå dette beregning

18. august 2012 af asddsaf (Slettet)

jeg har 

7.3 kg * 27 m/s * 2.1 m = 413.9 kg*m2/s 

men i facit får de 

4.14 J * s 

hvordan kan det være? 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. august 2012 af jihudsif (Slettet)

Hjælp med rettelse af en kort tekst om mig selv og min uddannelse.??


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. august 2012 af mathon

                                    J = kg·m2/s2

                                    J·s = kg·m2/s


Svar #3
18. august 2012 af asddsaf (Slettet)

#1 Jeg kan se du også har sendt mig en mail om dette, men jeg kan desværre ikke hjælpe med det. Opret en tråd under 'Dansk' 

#2 Tak for det. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. august 2012 af hesch (Slettet)

Jeg fornemmer, at  #1 sigter til "Folkeskole, 2. år" og "Alder: 69 år".

Det er faktisk rart at vide hvor niveauet cirka ligger, så man kan indrette besvarelsen herefter.


Svar #5
18. august 2012 af asddsaf (Slettet)

#4 

Nej han vil have hjælp til at rette en tekst, som han har skrevet om sig selv og sin uddannelse. 

:-D 


Brugbart svar (1)

Svar #6
18. august 2012 af Andersen11 (Slettet)

Problemet i #0 er, at

7.3 kg * 27 m/s * 2.1 m = 413.9 kg*m2/s = 413.9 J·s ≈ 414 J·s , mens facitlisten har 4.14 J·s , og det har vi jo ingen mulighed for at kommentere ud fra de givne oplysninger. Overvej, om faktorerne er korrekte.


Skriv et svar til: Forstå dette beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.