Matematik

Hjælp til en opgave

20. august 2012 af Arbejder22 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg er igang med en matematik opgave på B niveau og den driller lidt. Det er lidt pinligt men håber meget jeg kan få noget hjælp.

Jeg har vedhæftet en fil med opgaven, og har prøvet at lave en model over problemet

Håber der er en der har tid og lyst til at hjælpe mig :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. august 2012 af mathon

tegn en skitse at trekanten
for at orientere dig

                          se af denne
                          at
                                            cos(A/2) = (3/4)

der gælder
                           cos(A) = 2·cos2(A/2) - 1 = 2·(3/4)2 - 1 = (9/8) - (8/8) = (1/8)

hvoraf
                           A = cos-1((1/8)) = 82,82º

så klarer du resten........


Svar #2
20. august 2012 af Arbejder22 (Slettet)

Ej mange tak for det


Skriv et svar til: Hjælp til en opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.