Matematik

Matematik

20. august 2012 af hej2010 (Slettet)

0,5  = y- ( -3,7 )  /  5

find y2

omg! hvordan har jeg glemt hvad der skal gøres?

Jeg ved godt at man skal stå for sig selv. Men skal jeg så tage 5 over på den anden side og sige

0,5 * 5 = y2 - (-3,7)

2,5 = y+ 3,7

2,5 - 3,7 = y2

-1,2 = y2

Er det rigtigt? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. august 2012 af nielsenHTX

ja det er korrekt


Svar #2
20. august 2012 af hej2010 (Slettet)

Tak skal du have! Nu er jeg mere sikker :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. august 2012 af Andersen11 (Slettet)

Det er kun korrekt, hvis der faktisk menes

0,5 = [ y2 - (-3,7) ] / 5

Det er vigtigt at være omhyggelig med parenteserne.


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. august 2012 af nielsenHTX

#3 er selvfølgelig rigtigt, det er bare oftest det folk mener herinde, men jo gemte lige at sige #1 var med forbehold.


Svar #5
22. august 2012 af hej2010 (Slettet)

Min aflevering er afleveret :(


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.