Matematik
Hjælp til sværd opgave
06. september 2005 af
Sinatra (Slettet)
Hej...
Jeg har problemer med følgende opgave:
Vis, at funktionen
F(x)= 2ln(kvadratrod(e^x+1) -1)+2kvadratrod(e^x+1)-x
Er en stamfunktion til
f(x)=kvadratrod(e^x+1)
Tak
Hej...
Jeg har problemer med følgende opgave:
Vis, at funktionen
F(x)= 2ln(kvadratrod(e^x+1) -1)+2kvadratrod(e^x+1)-x
Er en stamfunktion til
f(x)=kvadratrod(e^x+1)
Tak
Svar #1
07. september 2005 af Epsilon (Slettet)
Tja, det er da lige før, at den opgave skærer helt ind til benet (sværd) ;-)
Du skal såmænd blot benytte definitionen på en stamfunktion. Differentiér F og eftervis derved, at
F'(x) = f(x)
//Epsilon
Du skal såmænd blot benytte definitionen på en stamfunktion. Differentiér F og eftervis derved, at
F'(x) = f(x)
//Epsilon
Skriv et svar til: Hjælp til sværd opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
