Matematik

Cirkler

23. august 2012 af LeylaDogan (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej allesammen :)

Jeg sidder fast  i en opgave, håber virkelig I kan hjælpe mig. På forhånd tak.

Beregn afstanden mellem punkterne med koordinatsæt (4,-9) og (56,47).


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. august 2012 af Andersen11 (Slettet)

Benyt punkt-afstandsformlen for afstanden mellem to punkter (a1,a2) og (b1,b2):

d = [ (a1-b1)2 + (a2-b2)2 ]1/2


Svar #2
23. august 2012 af LeylaDogan (Slettet)

Vil det så se sådan her ud?

d = [ ((4-56)2 + (-9-47)2 ]1/2


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. august 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja, det er starten. Regn selv videre.

d = √(522 + 562) = √((4·13)2 + (4·14)2) = 4·√(132 + 142) = 4·√365


Svar #4
23. august 2012 af LeylaDogan (Slettet)

hvor kommer det fra ? √(522 + 562)


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. august 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Der står √(522 + 562) . Det kommer fra (4-56)2 = (-52)2 = 522 og (-9-47)2 = (-56)2 = 562 .


Skriv et svar til: Cirkler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.