Matematik

Differentiering

23. august 2012 af Smilby (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg ved intet om differentieringsregning. Derfor søger jeg hjælp herinde. Jeg håber  du kan hjælpe mig med det. 

Y= x+15x+2. Har du en løsning, hvis ja, hvordan kommer du frem til det? på forhånd tak.:)

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. august 2012 af Andersen11 (Slettet)

Hvad er det, du søger svar på? Man taler om differentialregning. Hvis du absolut intet ved om differentialregning, hvorfor stiller du så spørgsmål til dette emne.

Funktionen, du har defineret, kan skrives lidt simplere

y = f(x) = 16x + 2,

men der er måske en tastefejl i #0?


Skriv et svar til: Differentiering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.