Matematik

Løs følgende ligninger

25. august 2012 af sumaira1 (Slettet)

hej er da nogle da kan hjælpe mig med at løse disse to ligninger 

 

 A =  2.1* 0.99^x = 0,9 

B =  log (x^2) = 1.2 

 

På forhånd Tak ;) 


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. august 2012 af SuneChr

A)    log 2,1 + x·log 0,99 = log 0,9    isolér x

B)   2·log x = log 1,2                         isolér (log x) og find da x

Der er anvendt de elementære logaritmeregneregler.


Svar #2
25. august 2012 af sumaira1 (Slettet)

Tak for hjælpen det hjalp meget ;) 


Skriv et svar til: Løs følgende ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.