Matematik

Reducer udtrykkene mest muligt. tjek om de rigtig tak :)

26. august 2012 af Basseluft (Slettet) - Niveau: B-niveau

a) 4(c-d)-3(c+2d)
4c-4d-3c+6d
4c-3c = c
-4d+6d = 2d
=c+2d

b)  (4+10) x – (x+2)
4x+10x-x-2
4x+10x-x = 13x
-2 = -2
= 13x-2

c) 6-(x+2)(x-3) ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2012 af mathon

a)

4(c-d)-3(c+2d)
4c-4d - (3c+6d)

4c-4d - 3c-6d
c - 10d

 


Svar #2
26. august 2012 af Basseluft (Slettet)

svar 1 : takker :)


Svar #3
26. august 2012 af Basseluft (Slettet)

Nogen der har mod på c'ern ? :)

Er selv kommet frem til at den skal give =x²+x men tror det forkert.


Skriv et svar til: Reducer udtrykkene mest muligt. tjek om de rigtig tak :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.