Matematik

10^x * x^2 = 0

27. august 2012 af MariaDahl (Slettet)

Jeg skal benytte nulreglen til at finde x.

Men hvordan faktoriserer jeg dette??


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2012 af Krabasken (Slettet)

Ligemeget hvilken potens, du gi'r 10, kan det aldrig blive 0

Derfor må det være andet led, der gør udtrykket = 0

Altså x^2 = 0

x = 0

;-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2012 af NejTilSvampe

Udtrykket ER allerede faktoriseret =)


Skriv et svar til: 10^x * x^2 = 0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.