Matematik

Hjælp! ligning (nødstillfælde)

28. august 2012 af Idasp96 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Kære alle jer derude jeg skal aflevere en opgave imorgen i matematik, men jeg kan sipelthen ikke finde ud af denne ligning please hjælp mig, da jeg har prøvet mig frem i flere timer uden held. vil være meget taknemmelig!

ligningen ser således ud: 14,95x/12,96 = 54,25

håber nogle søde mennesker er istand til at hjælpe mig!

KH. iDA 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2012 af SuneChr

Gang med 12,96 på begge sider.

Find da x ved at dividere med 14,95 på begge sider.


Svar #2
28. august 2012 af Idasp96 (Slettet)

TAK! men får desværre ikke det korrekte facit :(

er du ikke sød at prøve at opstille ligningen fór mig?


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. august 2012 af SuneChr

                        x = 12,96·54,25 / 14,95  =  47,0288 (4 dec.)


Skriv et svar til: Hjælp! ligning (nødstillfælde)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.