Matematik

f''(x) Fortolkning grafisk..

28. august 2012 af BoletteDC (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal fortolke den her løsning jeg er kommet frem til grafisk..

Tidligere i opgaven hvor jeg har kommet frem til min løsning

f''(x)=0

f''(x)=-2x+7

2x+7=0

-2x=-7

x=3,5

Så skal jeg fortolke min løsning grafisk.. Men jeg har ingen idé om hvordan.. Nogle som kan hjælpe mig??


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2012 af Andersen11 (Slettet)

Der er mulighed for, at grafen for f(x) har en vendetangent, hvor f ''(x) = 0 .

Din mellemregning

"2x+7=0"

skal vist være

-2x+7 = 0


Svar #2
28. august 2012 af BoletteDC (Slettet)

Ja den var meningen der skulle stå -2 ..

Men jeg ved ikke hvordan jeg skal fortolke den grafisk.. ??


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. august 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Genlæs første linie i #1.


Skriv et svar til: f''(x) Fortolkning grafisk..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.