Matematik

hjælp til funktionen x/(x+1)

29. august 2012 af cruska (Slettet)

Hej jeg har brug for hjææææææællllp.....

hvis f(x)= x/(x+1)      og     g(x)=(f o f)(x)    og jeg skal finde g(x)

 

hvordan skal jeg regne dette ud???? 

 

MVH

Christine


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. august 2012 af nielsenHTX

g(x)=(f o f)(x)=f(f(x))=f( x/(x+1))=x/(x+1) / (x/(x+1)+1) der kan reduces til x/(2*x+1)

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. august 2012 af nielsenHTX

på opfordring, se fil er nok nemmere at overskude.

der findes fællesnævner i nævneren og der bruges at (a/b)/c/d)=(a/b)*(d/c)

 

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Svar #3
29. august 2012 af cruska (Slettet)

tusind tak nu forstår jeg det meget bedre :D

 


Skriv et svar til: hjælp til funktionen x/(x+1)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.