Matematik

Ligninger +reducer

30. august 2012 af Havetolearnmath (Slettet)

Hej allesammen. Jeg har utroligt svært ved at løse ligninger og reducer, så håber der er nogle af jer der er bedre til det end jeg.

Tak på forhånd!

 

6x - 6 = 18

 

4x = -12

 

_________________________________________________________________________________________

 

2 x (a - b2) + a =

 

8a - 8 - a =

 

_________________________________________________________________________________________

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2012 af Andreww (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. august 2012 af mathon

 

                                   (6x - 6)/6 = 18/6      divider med 6 på begge sider

                                   x - 1 = 3 ......


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. august 2012 af mathon

 

                                   4·x = -12                divider med 4 på begge sider

                                   x = -3

  


Svar #4
30. august 2012 af Havetolearnmath (Slettet)

Er helt lost :O


Skriv et svar til: Ligninger +reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.