Matematik

Ligning

30. august 2012 af jonasbay123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej derude , har problemer med en ligning kunne godt bruge noget hjælp.

X(-7/8)=-¼

-tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2012 af Andersen11 (Slettet)

Hvad mener du med X(-?)  ?

 


Svar #2
30. august 2012 af jonasbay123 (Slettet)

Har rettet det nu , mente syv ottendedele .


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. august 2012 af HrQuantum (Slettet)

Du skal bare dividere med (-7/8) på begge sider..


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. august 2012 af KatrineLarsen123 (Slettet)

Gange med dividere med??

Det forstod jeg ikke engang selv...


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. august 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Så er

X = -(1/4) / (-7/8) = (1/4) · (8/7) = 2/7


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. august 2012 af HrQuantum (Slettet)

#4 Jeg har rettet det. Jeg mente dividere..


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.