Fysik

Arbejde

02. september 2012 af Jelly (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej,

Håber nogle kan hjælpe mig med disse opgaver. Jeg har givet et bud håber nogle kan se om det er rigtigt.

a) Hvor stort et arbejde udfører du på tasken, når du løfter den 0,35 m op fra luften?

Mit bud: A = F *h = m *g * h = 8,5kg * 9,82 N/kg * 0,35 m = 29,21 J

 

b) Hvor stort et arbejde udfører du på tasken, når du står stille med den i hånden?

Der sker ikke noget arbejde med den? -- 0 arbejde ? Kan ikke helt forklare det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2012 af peter lind

b) vejlængden er jo 0, så derfor bliver arbejdet også 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. september 2012 af dikkelmikkel (Slettet)

a) Ja okay, det er fint.

b)

Det er jo ikke h men snarere A = F*Δh , og siden h ikke ændres når tasken står stille, så er arbejdet 0

Argumentet er ligeså vigtigt som resultatet.


Skriv et svar til: Arbejde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.