Kemi

udregning af pH

02. september 2012 af nicolaskm (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej SP

Er der nogen der ved hvordan man udregner pH i demineraliseret vand?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2012 af mathon

 

                pH = -log([H3O+]) = -log(10-7) = -(-7·log(10)) = -(-7·1) = 7


Svar #2
02. september 2012 af nicolaskm (Slettet)

tak skal du have

 


Svar #3
02. september 2012 af nicolaskm (Slettet)

Hvordan er det at vi ved at konsetrationen af oxoniumioner er lig 10^-7


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. september 2012 af mathon

     vands ionprodukt
     ved 25ºC
                                  [H3O+]·[OH- ] = 10-14 M2      og [H3O+] = [OH- ]


Svar #5
02. september 2012 af nicolaskm (Slettet)

ok, mange tak

 


Skriv et svar til: udregning af pH

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.