Matematik

løs ligning

03. september 2012 af Yow! (Slettet)

hvordan er det nu jeg løser sådan en ligning som denne?

100/C = -100


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. september 2012 af Tobi16 (Slettet)

100/C = -100

100 = -100 * C

C = 100/-100 = -1 


Svar #2
03. september 2012 af Yow! (Slettet)

Tak!


Skriv et svar til: løs ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.