Matematik

Matematik!!

03. september 2012 af hej2010 (Slettet)

Jeg har lidt problemer med opgave 3! Er begyndt på den men er usikker!

Håber der er nogen der gider hjælpe :)

 

opg er vedhæftet


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2012 af mathon

                        a = (4/9)

                        y = (4/9)x + b   gennem (-6,0)

                        0 = (4/9)·(-6) + b ......osv......


Svar #2
03. september 2012 af hej2010 (Slettet)

Jeg forstod den ikke helt!

Jeg har fundet af til 0,44

men skal jeg så bare sætte det in i formlen f(x)=ax+b ? og finde b derefter


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. september 2012 af mathon

       Ja


Svar #4
03. september 2012 af hej2010 (Slettet)

#3

oki! Tak for hjælpen! ;)

Ha' en fortsat go' dag!


Svar #5
03. september 2012 af hej2010 (Slettet)

Jeg har set at det er forkert!... Jeg skal ikke kun finde en forskrift.. Jeg skal finde to.. en for f og for g


Skriv et svar til: Matematik!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.