Matematik

Matematik.

03. september 2012 af 9382tq (Slettet) - Niveau: B-niveau

To funktioner er givet ved

f(x) = x + 200 og g(x) = -3x + 600

bestem førstekoordinaten til skæringspunktet mellem graferne for de to funktioner.


- Nogle der kan hjælpe er sku ret lost! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2012 af mathon

 skæring kræver identisk y-koordinat
 hvoraf                

                       y =  x + 200 = -3x + 600


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. september 2012 af peter lind

Løs ligningen f(x) = g(x)


Skriv et svar til: Matematik.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.