Matematik

Ingen kan løse dem;

04. september 2012 af MatildeB94 (Slettet) - Niveau: A-niveau

b) 6(x-10) =x

 

 

c) (x-1)(x+1) = 0


d) 2x+3 = 2x+4

 

 

Har brug for lidt hjælp (:


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2012 af mathon

b) 6(x-10) =x

    6x - 60 = x

 

 

c) (x-1)(x+1) = 0                    brug nulreglen

 

 

d) 2x+3 = 2x+4
     3 = 4               hvilket er en absurditet

     L = Ø

   

   


Skriv et svar til: Ingen kan løse dem;

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.