Matematik

sæt fælles faktor uden for parentes?

04. september 2012 af børge22 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Jeg har et par opgaver der volder mig problemer

100+100*2

1000+1000*0,08

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

I den første er den fælles faktor 100.

I den anden er den fælles faktor 1000.

Sæt den fælles faktor uden for parentes.


Svar #2
04. september 2012 af børge22 (Slettet)

hvordan vil de se ud?


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

100 + 100·2 = 100 · (1 + 2) = 100 · 3 = 300

Prøv nu selv den anden.


Skriv et svar til: sæt fælles faktor uden for parentes?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.