Matematik
X= på TI-84+
09. september 2005 af
TheKo (Slettet)
Er det muligt at tegne en graf over x= på en TI-84+?
Svar #1
10. september 2005 af TheKo (Slettet)
Ingen hjælp? Lad os nu sige at jeg skal tegne X = 4/7 på min lommeregner. Er dette ikke muligt?
Svar #2
10. september 2005 af Epsilon (Slettet)
Nu er jeg ganske vist langtfra ekspert i TI-84+, men jeg tvivler på, at det er muligt, hvis du har indstillet funktionstypen til at være en funktion af én variabel. En lodret linje er ikke graf for en funktion (f) af én variabel (x), eftersom en funktion af én variabel til enhver x-værdi i definitionsområdet tilordner præcis én funktionsværdi.
Derimod kan det lade sig gøre ved brug af denne parameterfunktion (vektorfunktion);
x1(t) = 4/7
y1(t) = t
hvor parameteren t naturligvis sættes til at gennemløbe såvel negative som positive værdier i et passende interval, fx [-10;10].
//Epsilon
Derimod kan det lade sig gøre ved brug af denne parameterfunktion (vektorfunktion);
x1(t) = 4/7
y1(t) = t
hvor parameteren t naturligvis sættes til at gennemløbe såvel negative som positive værdier i et passende interval, fx [-10;10].
//Epsilon
Svar #3
10. september 2005 af Epsilon (Slettet)
#2: På vegne af orddelingsfaciliteten herinde skal jeg dybt beklage den uhensigtsmæssige deling af omtalte interval
[-10;10] ;-)
//Epsilon
[-10;10] ;-)
//Epsilon
Skriv et svar til: X= på TI-84+
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
