Matematik

Hjælp til opgave

08. september 2012 af Bladlus (Slettet) - Niveau: B-niveau

U(t) = 20(1-(1/t+2)) 

Bestem a,c og c så U(t) kan skrives som (at/t+b)+c

Hælp tak ;)

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

Prøv at sætte parenteser, så det er klart, hvad der skal divideres med hvad. Måske mener du formen

at/(t+b) + c  og    U(t) = 20·(1 - 1/(t+2))    ?


Svar #2
08. september 2012 af Bladlus (Slettet)

Beklager de manglende parentser, men det er helt rigtigt hvor du har sat dem


Svar #3
08. september 2012 af Bladlus (Slettet)

Kan du muligvis hjælpe mig? :)


Svar #4
09. september 2012 af Bladlus (Slettet)

For at finde c tænker jeg at man skal sætte t=0, men hvordan finder man så frem til de to andre variabler ?


Skriv et svar til: Hjælp til opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.