Matematik

Udregning af potenser

09. september 2012 af 384106 (Slettet)

x*x^(1/3) = x^(4/3) 

Forstår ikke hvordan det giver x^(4/3), da jeg ville mene det skulle give x^(1/3) ..

På forhånd tak..

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2012 af mathon

                                  an·am = an+m

 

                                  x1 ·x1/3 = x1 + (1/3) = x(3/3) + (1/3) = x4/3


Svar #2
09. september 2012 af 384106 (Slettet)

Takker


Skriv et svar til: Udregning af potenser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.