Matematik

ligninger

10. september 2012 af blaksoon (Slettet)

nogle der kan give mig svaret på dette:12x-1=4x-9?

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

Isoler led med x på venstre side og talværdier på højre side.


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. september 2012 af SuneChr

Svaret finder du selv ved at samle alle x'erne på venstre side og konstanterne på højre.

Træk sammen (reducér), og dividér.


Svar #3
10. september 2012 af blaksoon (Slettet)

12x=4x-8

6x=2x-4

3x=x-2

x=-1 , er det korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

Ja, det er korrekt.


Skriv et svar til: ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.