Matematik

Hjælp til matematik

11. september 2012 af Mpigen23 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej alle.

 

Jeg har virkelig brug for hjælp til Matematik, da det ikke lige er min stærke  side.

 

Hvordan afrunder man til 2 decimaler!?!

0,0875 afrundes til?

Jeg vil gerne vide hvordan man gør tak:-D

 

Hvordan finder man Fx. 9,6 % af 2505???

 

Hvordan regner man dette her ud: 5 1/2+3/4 (/ Dette tegn skulle betyde brøkstreg:-D)

 

Hvordan regner man rumfang og overfladeareal ud af en kasse???

 

Mvh. Marie


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2012 af 123434 (Slettet)

0,0875→0,09

 

2505*0,096

 

5 1/2+ 3/4 

1/2+3/4=4/8+6/8=12/8=1 1/4

5+1 1/4=6 1/4

 


Svar #2
11. september 2012 af Mpigen23 (Slettet)

Okay tak nogen der kan hjælpe med resten

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. september 2012 af 123434 (Slettet)

Rumfang og overfladeareal kan du slå op på nettet eller i din formelsamling.


Skriv et svar til: Hjælp til matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.