Matematik

Hvordab løser jeg følgende ligning

12. september 2012 af kjqv (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Er der en der kan hjælp mig med at løse ligning forneden skridt for skridt 

 

150.000-1000P/1000P = 0.4 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2012 af mathon

 

                               (150.000-1000P) / 1000P = 0.4

                               (150 - P) / P = 0.4

                               150 - P = 0,4P

                               150 = 1,4P

                                P = 150 / 1,4 = 107,143

 

 

 


Svar #2
12. september 2012 af kjqv (Slettet)

Det fik jeg nemlig også men det giver ikke = 0.4 når man Putter p = 375 ind i funktionen.


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. september 2012 af FætterGlad (Slettet)

Skal punktummerne forstås som tusindtalsseperatorer (dansk) eller kommaer (engelsk)?

 

Forstået som komma:

http://www.wolframalpha.com/input/?i=solve%28%28150.000-1000P%29+%2F+1000P+%3D+0.4%29

P = 0,107143

 

Forstået som seperator:

http://www.wolframalpha.com/input/?i=solve%28%28150%2C000-1000P%29+%2F+1000P+%3D+0%2C4%29

P = 30


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Hvor kommer p = 375 fra ?


Skriv et svar til: Hvordab løser jeg følgende ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.