Matematik

Tangents ligning.

12. september 2012 af MrEr (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg kender funktionen:

f(x) = x2 -5x + 4

jeg skal bestemme en tangent til  grafen i punktet P(3, f(3))

Hvorda gøres dette? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

Benyt tangentligningen

y = f '(x0) · (x - x0) + f(x0)

med x0 = 3 .


Skriv et svar til: Tangents ligning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.