Matematik

Integral opgave

14. september 2012 af ers (Slettet)

Hej, jeg har et problem med følgende opgave, som jeg har vedhæftet.

Jeg har løst første spg. som jeg får til at være -1.

 

Mvh

Vedhæftet fil: Opgave 1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2012 af SuneChr

Integralet [3 , 5]  =  - 1

Integralet [0 , 3] + Integralet [3 , 5]  =  2

Integralet [0 , 3] - 1  =  2

Integralet [0 , 3]  =  3


Svar #2
14. september 2012 af ers (Slettet)

Tusind tak for det :D


Skriv et svar til: Integral opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.