Matematik

Ligning

18. september 2012 af Me292 (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Løs ligningen 5x7 + 4 = 321  (med mellemregninger).

 

Hvordan løser jeg denne ligning? Det er selvfølgelig uden lommeregner. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. september 2012 af Cecillie95 (Slettet)

5x^7 = 321-4

x^7 = 317/5

x = Den syvende rod af 317/5

Sådan ville jeg i hvert fald gøre det :-)
 


Svar #2
18. september 2012 af Me292 (Slettet)

Tusind tak :)


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.